BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 23 August 2011

KISAH DONGENG :)

Harini hari selasa (23.08.2011)
puasa org harini suda.. aku tolak 6 seja :) hehe..
Syukur Alhamdulillah , senang juga aku puasa tahun ni.. nda cm tahun lalu.. sangat malas.. pelapar lagi.. haha ! well , kan dulu masi childish :D dua hari lepas , aku teda update blog ne sbb aku demam , selesema lagi.. penat lagi.. jd , nda t'UPDATE laa . lgpun aku malas on9 di lappy.. aku on di hp aku sejaa.. CANGGEH bh :DD so , start with hari AHAD then ISNIN :)

AHAD(21 OGOS 2011)
Hmm , hari Ahad aku teda aktiviti.. teda g mana2.. aku bangun pagi , mandi , online , tidur , bangun , on9 , call dgn sayang sekitar jam4.30++ gtuu :) bbuka , mandi , calling lg dgn syg then bobo :) HAKHAK ! oppsss !! aku baru ingat ! aku bangun , natau aku mimpi apa terus aku rajin mau print segala kerja2 aku && adik aku.. HAHA ! ok! HABIS CERITA HARI AHAD . uhh ? yaa , memang aku PEMALAS ! JADI ? kesah ? bh , thanks yaa :D

ISNIN(22 OGOS 2011)
aku bangun sahur jam 3 . then habis sahur , terus calling dgn nunung sampaiii jam5.30.. hehe.. then jam5.30 aku seterika baju , mandi then bsiap trus off to sch . ngantukk bh hari isnin.. tp pa buli buat kan.. hehe.. kena sekolah.. aku sampai di kelas , ada suda si Farah mgemas kertas2nya.. muka dia 100% binggung.. HAHA ! sorry FARAH ! wkwk ! then aku simpan beg , tarik kerusi pastu suru nunung call lg.. haha ! banyak kredit kan :DD hmm~ tiap hari isnin besa la bh.. ada perhimpunan.. si KARSHILA tdk hadir..si kicik pula  lambat datang.. then dia ada 4 ksalahan, stokin , tudung dlm , tali kasut , satu lg natau apa.. HAHA ! then balik kelas , ada pula PERAWAN MINUM SUSU KACANG . haha ! malas mau mention nama merekaa.. haha ! aku sabar seja tgk susu kacang itu.. haha ! bkn juga aku buli minum.. kalau aku nda puasa pun biar d bagi nda juga aku minum sbb nanti aku muntah.. aku elergi dgn susu :) hehe~ so , tau suda ? jgn kasi hidu or minum aku mknan or minuman yg b'unsurkan susu ok? hehe.. hari isnin jugala si kicikk ditembak.. cian dia.. sakit.. teda mood.. hehe.. so , tukang kasi bagus tudung ku si FARA && WANI.. then , time mau balik . aku suru si FARA buat kerja muet.. BLANK otakku . hhaha ! nasib si para mau jugaa.. THANK farah pugut :) then aku balik , tukarr baju , mamai sambil call dgn nunung then bobo . hujan2 lgtuu.. BEST oo ! nyenyak tidur lenaku.. haha ! bangun jam5.30++ itu pun mama aku yg kejutkan.. kalau tidakk.. sampai malam pun aku nda bangun.. haha ! sampai waktu bbuka , then mandi , call dgn syg then dia teman bobo.. bah , HABIS CERITA HARI ISNIN.. penat tangan aku mnaip.. hehe.. ko nda paham sudaa.. p main jauh2.. palui.. suda tau musuh mau juga mbaca blog aku.. wkwkwk! supaya apa la tu kono? ko dpt ilham mengutuk? haha! sebelum ko kutuk aku, ko cermin dulu diri ko tu.. cukup taubat ka tidakk.. sempurna ka tidakk.. banyak dosa ka tidakk.. haha! sekali seja aku kasi keluar story kau.. malu kau itu.. SUMPAH kau akan MALU ! 

0 comments: