BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 19 August 2011

sukasuka saja :)

harini hari sabtu , kemarin hari jumaat :)
kemarin aku malas update blog aku.. ngantukk lgpun bz layan sayang aku :D 
ok , aku start hari jumaat dulu aa , 
aku datang school , di kelas kosong sbb aku selalu awal datang.. then datang si andina trus tanya RnD . time tu malas aku melayan aku cakap saja 'iya' dgn dia supaya dia x kecik hatii.. then bdatangan kawan2 aku :) si kar , zimah , kecik then wani.. pagi2 tu org suda bkumpul di dewan tbuka suda start cikgu bckp2 kami lambat datang sana ,  haha ! nasib nda kena marah :) thanks God~ sampai kelas , macam besa laa.. study . tiba2 si kecik kasi kluar kuek bangkitnya tuu untuk si FARAH yang nda hadir sbb ditinggal bapanya.. HAHA ! pity on her :( miss her jugaa.. si wani & kar TIDAK PUASA ! haha ! diorang makan itu kuih.. aroma kuih tuu. ADOII ! tuhan seja yang tau mcm aku rasa mau makan betul itu kuih.. sampai aku tfikir mau buka :( haha ! nasib si kecik balik2 larang.. HAHA ! tapi si kecik janji dia nanti bwkan aku hari isnin.. haha ! ada keja rumah MUET lagi.. hmm~ balik jam11.30.. si nunung cari pasal ! haha ! but , selesai daa~ HAHA :DD


SABTU :
AKU TEDA KERJA TU LA AKU POST BLOG NE.. haha ! aku mau buat cupcake nanti ptg ne.. hehe :) syok! nanti aku post gambar cupcake aku kalau suda siapp aa :)

0 comments: