BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 12 October 2011

EXCEL TABLE

THURSDAYBM2 & PP1
FRIDAY : P.A2
ISNIN : BM1 & SEJARAH2
SELASA : SEJ1
RABU : P.P2
KHAMIS :P.A1 
dengan wish seja x cukup . i need to pray 'menghadap' Allah :)

IM BACK !

hello !!!
IM BACK ! BAD GIRL GONE GOOD !
HOHO !
STORY ? BANYAK !
TAPI , SECRET ! HEHE !
IM STILL SOFIEZA :) 18years old already !
READY TO FACE 'DUGAAN' 
OHH YA , TOMORROW IS EXCEL !
WISH ME LUCK yaww !
STARTS WITH BM2 PAPER FOLLOWED BY PP1 :)
huhu ! 
miss all my jobs !
MY NOTES TO MY STALKER && MY HATERS :
KEEP TALK , TALKING BOUT ME . I DONT CARE EVEN YOU SAID THE WORSE WORDS STILL DONT CARE :) WHY ? BECAUSE , YOU'RE NOT IMPORTANT IM MY LIFE ! YOU CANT BUY ME BMW RX8 :) HAHA ! IM NOT TOO SMART AND IM NOT TOO STUPID ! BUT I CAN SEE THE DIFFERENT BETWEEN GOOD & BAD .
XOXO !

Saturday, 10 September 2011

i am me !

today : teda story .
malas mau bcerita .
teda mood juga .
malas juga .
semua laa .
kin panas seja . 
eii !
try call me back kalau nda mau kena maki !
org teda salah pun =.=" 
tapi , peduli la sana bh :)
happy juga akuu ! yayy :)

 

Thursday, 1 September 2011

HARI BAHAGIA :)

DI SINI SAYA MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN KEPADA SELURUH UMAT ISLAM & BUKAN ISLAM DI DUNIA . HALALKAN MAKAN DAN MINUM SAYA . MAAFKAN SAYA JIKA TERKASAR BAHASA , TERPUKUL OR ETC.. YANG BAIK ITU DATANG DARIPADA ALLAH YANG BURUK DATANG DARAIPADA SAYA SENDIRI . JOM BUKA BUKU BARU :) xoxo <3

Tuesday, 23 August 2011

selasa bebeh..

macam biasa.. rutin harian p iskull . hehe.. mcm besa juga call dgn MATAHARIku :)
MUET - presentation.. =.=" aku , farah , kar , zimah..
aku completely tidak bersedia.. HAHA ! then ada la cikgu tanya aku soalan 'why you said , you waste your money if you take baking course' . aku sudah jawab.. tp kali cikgu nda dgr..
soalan lain lagi 'if we interested in baking, are we waste our money?' itu pun aku suda jawab . tapi , cikgu nda trima jawapan ku.. SEDIH ! then , tiba2 dia suru musuh tradisi ku di kelas jawab si pindik lidah.. haha ! hhahaha ! LUCU ! cikgu tanya lain , dia p jawab lain.. mau tau apa dia jwb ? mau tau ? dia jawab dgn nadanya yg pelikk :D 'if we interested in bake we not waste our money but if we not interested in bake we waste our money & our time" haha ! kena ka jwpn dia dgn soalan ? kena ? 100% tidak kena.. haha ! cikgu dgn muka belakknya ckp ok.. then si pindik lida senyum2 kononnya aku KALAH laitu sudaa.. ahah ! LUCU !  padahal jawapan salah.. wkwkwkwkwkwk ! jawapan aku : INDEED YOU'RE INTERESTED IN BAKING COURSE BUT IF YOU FAILED , YOU WILL WASTE YOUTIME & YOUR MONEY INSTEAD.. SELAIN ITU JAWAPAN AKU , IF YOU FIND ANOTHER JOB OTHER THAN YOUR SKILL , YOUR CETIFICATE WILL 'BURNED' BECAUSE YOUR SKILL IS ONLY FOR BAKING CAKE etc.. BUT YOU APPLIED JOB FOR EXAMPLE LAWYER ' da la kan kena sikit jwpn aku.. haha ! drpd si pindik lidah ? haha ! di ulang balik seja soalan itu.. wkwkwkwkwkw ! LUCU AKU ! then , tadi juga si kicik bagi aku kuih.. SEDAPPPPP ! mama aku pun cakap sedapp.. hehe.. kawan2 aku masuk UiTM bulan11 ne.. sedihh ehh :( eeii~ harap diorang bjaya disana :) hehe..hmm~ thats all for today.. sakit tangan aku menaip.. lgpun , nda lama lg ne FAZREEN aku call.. hehe ! bye :DD

KISAH DONGENG :)

Harini hari selasa (23.08.2011)
puasa org harini suda.. aku tolak 6 seja :) hehe..
Syukur Alhamdulillah , senang juga aku puasa tahun ni.. nda cm tahun lalu.. sangat malas.. pelapar lagi.. haha ! well , kan dulu masi childish :D dua hari lepas , aku teda update blog ne sbb aku demam , selesema lagi.. penat lagi.. jd , nda t'UPDATE laa . lgpun aku malas on9 di lappy.. aku on di hp aku sejaa.. CANGGEH bh :DD so , start with hari AHAD then ISNIN :)

AHAD(21 OGOS 2011)
Hmm , hari Ahad aku teda aktiviti.. teda g mana2.. aku bangun pagi , mandi , online , tidur , bangun , on9 , call dgn sayang sekitar jam4.30++ gtuu :) bbuka , mandi , calling lg dgn syg then bobo :) HAKHAK ! oppsss !! aku baru ingat ! aku bangun , natau aku mimpi apa terus aku rajin mau print segala kerja2 aku && adik aku.. HAHA ! ok! HABIS CERITA HARI AHAD . uhh ? yaa , memang aku PEMALAS ! JADI ? kesah ? bh , thanks yaa :D

ISNIN(22 OGOS 2011)
aku bangun sahur jam 3 . then habis sahur , terus calling dgn nunung sampaiii jam5.30.. hehe.. then jam5.30 aku seterika baju , mandi then bsiap trus off to sch . ngantukk bh hari isnin.. tp pa buli buat kan.. hehe.. kena sekolah.. aku sampai di kelas , ada suda si Farah mgemas kertas2nya.. muka dia 100% binggung.. HAHA ! sorry FARAH ! wkwk ! then aku simpan beg , tarik kerusi pastu suru nunung call lg.. haha ! banyak kredit kan :DD hmm~ tiap hari isnin besa la bh.. ada perhimpunan.. si KARSHILA tdk hadir..si kicik pula  lambat datang.. then dia ada 4 ksalahan, stokin , tudung dlm , tali kasut , satu lg natau apa.. HAHA ! then balik kelas , ada pula PERAWAN MINUM SUSU KACANG . haha ! malas mau mention nama merekaa.. haha ! aku sabar seja tgk susu kacang itu.. haha ! bkn juga aku buli minum.. kalau aku nda puasa pun biar d bagi nda juga aku minum sbb nanti aku muntah.. aku elergi dgn susu :) hehe~ so , tau suda ? jgn kasi hidu or minum aku mknan or minuman yg b'unsurkan susu ok? hehe.. hari isnin jugala si kicikk ditembak.. cian dia.. sakit.. teda mood.. hehe.. so , tukang kasi bagus tudung ku si FARA && WANI.. then , time mau balik . aku suru si FARA buat kerja muet.. BLANK otakku . hhaha ! nasib si para mau jugaa.. THANK farah pugut :) then aku balik , tukarr baju , mamai sambil call dgn nunung then bobo . hujan2 lgtuu.. BEST oo ! nyenyak tidur lenaku.. haha ! bangun jam5.30++ itu pun mama aku yg kejutkan.. kalau tidakk.. sampai malam pun aku nda bangun.. haha ! sampai waktu bbuka , then mandi , call dgn syg then dia teman bobo.. bah , HABIS CERITA HARI ISNIN.. penat tangan aku mnaip.. hehe.. ko nda paham sudaa.. p main jauh2.. palui.. suda tau musuh mau juga mbaca blog aku.. wkwkwk! supaya apa la tu kono? ko dpt ilham mengutuk? haha! sebelum ko kutuk aku, ko cermin dulu diri ko tu.. cukup taubat ka tidakk.. sempurna ka tidakk.. banyak dosa ka tidakk.. haha! sekali seja aku kasi keluar story kau.. malu kau itu.. SUMPAH kau akan MALU ! 

Friday, 19 August 2011

sukasuka saja :)

harini hari sabtu , kemarin hari jumaat :)
kemarin aku malas update blog aku.. ngantukk lgpun bz layan sayang aku :D 
ok , aku start hari jumaat dulu aa , 
aku datang school , di kelas kosong sbb aku selalu awal datang.. then datang si andina trus tanya RnD . time tu malas aku melayan aku cakap saja 'iya' dgn dia supaya dia x kecik hatii.. then bdatangan kawan2 aku :) si kar , zimah , kecik then wani.. pagi2 tu org suda bkumpul di dewan tbuka suda start cikgu bckp2 kami lambat datang sana ,  haha ! nasib nda kena marah :) thanks God~ sampai kelas , macam besa laa.. study . tiba2 si kecik kasi kluar kuek bangkitnya tuu untuk si FARAH yang nda hadir sbb ditinggal bapanya.. HAHA ! pity on her :( miss her jugaa.. si wani & kar TIDAK PUASA ! haha ! diorang makan itu kuih.. aroma kuih tuu. ADOII ! tuhan seja yang tau mcm aku rasa mau makan betul itu kuih.. sampai aku tfikir mau buka :( haha ! nasib si kecik balik2 larang.. HAHA ! tapi si kecik janji dia nanti bwkan aku hari isnin.. haha ! ada keja rumah MUET lagi.. hmm~ balik jam11.30.. si nunung cari pasal ! haha ! but , selesai daa~ HAHA :DD


SABTU :
AKU TEDA KERJA TU LA AKU POST BLOG NE.. haha ! aku mau buat cupcake nanti ptg ne.. hehe :) syok! nanti aku post gambar cupcake aku kalau suda siapp aa :)

Wednesday, 17 August 2011

HAHA !

harini aku nda school.. mau tau sebab apa ? sebab aku lupa beli fail untuk P.A1 & P.A2 . haha ! lengkap suda nota sekali tgk fail pulaa tedaa.. hahaha.. aku mau sangat g school tgk muka si kechik dpt lappy 1Malaysia.. mesti si kechik senyummmm lebar ne kan . hmm~ miss you HASRINA , AZIMAH , KARSHILA , SITI FARAH AIN & NURUL SHAZWANI . esok kita jumpa aa :)
also rindu CINTA HATI saya :)

Tuesday, 16 August 2011

HEART cakap :

actually aku benci cakap nama itu girl sebab nanti dia perasan aku kasi dia center of my world :)
haha ! hmm~ biar la seja dia..
nda penting.. bukan dia harapan..
tau itu girl kan , menjeling seja di kelas :( natau la bh..
malas mau cakap2..
PAST IS PAST ! my life must go on bh with mynunung :)
hehe~ wish me forever aa with Fazreen :D
BLESS YOU !
STALKER : uhhmmpp~ make weird face ka on my blog ? BACK OFF laa ! haha :D
BITCH : KEEP TALK && GOSSIPING ME everyday ! HHAA ! I LOIKE THAT !
xoxo :)

blablabla :)
















TRIPLE THUMBS UP FOR ALL THIS QUOTES :)
IT MAKES ME MORE STRONG THAN EVER :)
TO ALL HATERS , KEEP TALKING BLABLABLUR ABOUT ME BECAUSE , YOU KNOW I WONT CARE & YOU MAKE ME MORE FAMOUS ! YES , THANKS FOR MAKE ME THE CENTER OF YOUR WORLD :D
xoxo :)

LUMRAH HIDUP SAYA :)

kemarin , si ruby (perempuan yg benci aku) cari pasal dengan aku . dia pikir dia couple dgn ex-BF aku (kerol) aku jeles kono.. then , dia p fitnah saya :( eii~ susah juga hidup begini.. ada ja yg nda kena.. aku diam , dijeling.. aku bising , difitnah.. susah-susah.. suda2 la aa kasi sakit hati aku.. aku malas mau cari pasal.. tadi lg , di kelas , si ruby jeling2 aku.. aku teda pun buat apa2 , cakap apa2 . eii~ tolongg laa..nda juga aku jeles kalau setakat si kerol tu.. aku ada juga Fazreen.. then aku dgr lagi , si ruby kestau si kerol aku cakap dgn dia 'PERAMPAS' oppsss~ buat apa aku cakap perampas ? apa yg dia rampas dari aku ? tu laa~ sebelum memfitnah , fikir dulu.. jgn main cakap seja.. np , dia pikir dia fitnah aku tu . si kerol lebih syg dia la tu.. hoho.. terpulang.. aku doakan semoga diorang dua berbahagia hingga akhir hayat.. sumpah org teraniayai tdk lari juga tuu.. nda paa laa~ BAHAGIA lagi aku dengan BF aku sekarang dari exBF aku dulu.. sakit yg aku lalui dulu , aku namau berulang.. pasal aku difitnah tu , biar la.. bilang org putih 'PAST IS PAST.. Allah nampak juga mcm sakit aku , apa aku buat , apa aku cakap.. Allah tdk bdiam untuk org yg dianiayai.. air mata aku tdk pantas untuk org mcm diorang.. kalau bukan aku yg balas.. orang lain akan balas.. 

Saturday, 13 August 2011

Im NOT SINGLE :)

30 JULY 2011
Muhammad Fazreen OWN me :)

My Dream is so HIGH !


My vision for the future entails many goals that I know I will have to work hard to achieve. I feel that the path to accomplishing my goals will be though hard work within my education.
 
My formal education is a factor that has been the basis for my success throughout primary school and high school. I believe that it will continue to be the tool that will lead me to success in the future. My first and foremost plan is to graduate from high school. I consider this to be a huge accomplishment considering that many people don't make it that far. After graduation I will be at University :)
 
 During that time I will obtain the knowledge that I will need for my future career. My dream job is to become a Malaysian Ambassador. I have been interested in the politics crisis. i have others hobbys , I love to go shopping and pick out clothes.
 
I feel that the combination of all of the opportunity in the political world, along with my interest in world crisis will be the winning formula for my success. Along with using my education as a key to open the doors of success and working hard, am positive that! will be able to achieve my goals. 

xoxo :)

ITS 3.10am

selamat bersahur umat islam && GOODNIGHT..
sweet dream , sleep tight .
LOVE you Fazreen..
xoxo ! 
Assalamualaikum..

SOFIEZA

18YEARS OLD

05.0CTOBER

TAKEN by FAZREEN

I LOVE MYSELF

IF YOU WANNA MESS WITH ME , YOU BETTER THINK TWICE :)

                                                         
    LOVE MY LOVERS & HATERS SO DAMN MUCH !


My name is NURHUDA SOFIEZA BTE MOKSIN . I was
 born and raised in the beautiful country of Malaysia , which is located in Sandakan Sabah . I finished High School at Smk.St Cecilia . Now , I continue my Studies at SMK.ELOPURA 2 as PRA-UNIVERSITY students . I have 6 siblings and I am the third . We are very close to each other.. 

I'm a very honest and friendly person. I enjoy reading interesting books, watching action movies, hanging out with my friends. I like to texting . Unfortunately, I don't have much time to hanging out with my friends now, because I sacrificed my free time to learn. But it worth it in order to be proud of myself in the future and achieve my goal, which is to get an 4FLAT in STPM (Amin). Teachers at Elopura 2  are very educated, friendly and hard working people, who do their best to teach us in order to become educated students. I really like this school and the teacher and I'm glad that I have chosen this school among the others. I'm trying to do my best to study hard and to make good grades, because education is very important to me. At this moment my goal is to graduate from SMK ELOPURA 2 and I hope I will get the best knowledge's and the necessary skills that will shape me in my life.