BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 12 October 2011

EXCEL TABLE

THURSDAYBM2 & PP1
FRIDAY : P.A2
ISNIN : BM1 & SEJARAH2
SELASA : SEJ1
RABU : P.P2
KHAMIS :P.A1 
dengan wish seja x cukup . i need to pray 'menghadap' Allah :)

IM BACK !

hello !!!
IM BACK ! BAD GIRL GONE GOOD !
HOHO !
STORY ? BANYAK !
TAPI , SECRET ! HEHE !
IM STILL SOFIEZA :) 18years old already !
READY TO FACE 'DUGAAN' 
OHH YA , TOMORROW IS EXCEL !
WISH ME LUCK yaww !
STARTS WITH BM2 PAPER FOLLOWED BY PP1 :)
huhu ! 
miss all my jobs !
MY NOTES TO MY STALKER && MY HATERS :
KEEP TALK , TALKING BOUT ME . I DONT CARE EVEN YOU SAID THE WORSE WORDS STILL DONT CARE :) WHY ? BECAUSE , YOU'RE NOT IMPORTANT IM MY LIFE ! YOU CANT BUY ME BMW RX8 :) HAHA ! IM NOT TOO SMART AND IM NOT TOO STUPID ! BUT I CAN SEE THE DIFFERENT BETWEEN GOOD & BAD .
XOXO !

Saturday, 10 September 2011

i am me !

today : teda story .
malas mau bcerita .
teda mood juga .
malas juga .
semua laa .
kin panas seja . 
eii !
try call me back kalau nda mau kena maki !
org teda salah pun =.=" 
tapi , peduli la sana bh :)
happy juga akuu ! yayy :)

 

Thursday, 1 September 2011

HARI BAHAGIA :)

DI SINI SAYA MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN KEPADA SELURUH UMAT ISLAM & BUKAN ISLAM DI DUNIA . HALALKAN MAKAN DAN MINUM SAYA . MAAFKAN SAYA JIKA TERKASAR BAHASA , TERPUKUL OR ETC.. YANG BAIK ITU DATANG DARIPADA ALLAH YANG BURUK DATANG DARAIPADA SAYA SENDIRI . JOM BUKA BUKU BARU :) xoxo <3

Tuesday, 23 August 2011

selasa bebeh..

macam biasa.. rutin harian p iskull . hehe.. mcm besa juga call dgn MATAHARIku :)
MUET - presentation.. =.=" aku , farah , kar , zimah..
aku completely tidak bersedia.. HAHA ! then ada la cikgu tanya aku soalan 'why you said , you waste your money if you take baking course' . aku sudah jawab.. tp kali cikgu nda dgr..
soalan lain lagi 'if we interested in baking, are we waste our money?' itu pun aku suda jawab . tapi , cikgu nda trima jawapan ku.. SEDIH ! then , tiba2 dia suru musuh tradisi ku di kelas jawab si pindik lidah.. haha ! hhahaha ! LUCU ! cikgu tanya lain , dia p jawab lain.. mau tau apa dia jwb ? mau tau ? dia jawab dgn nadanya yg pelikk :D 'if we interested in bake we not waste our money but if we not interested in bake we waste our money & our time" haha ! kena ka jwpn dia dgn soalan ? kena ? 100% tidak kena.. haha ! cikgu dgn muka belakknya ckp ok.. then si pindik lida senyum2 kononnya aku KALAH laitu sudaa.. ahah ! LUCU !  padahal jawapan salah.. wkwkwkwkwkwk ! jawapan aku : INDEED YOU'RE INTERESTED IN BAKING COURSE BUT IF YOU FAILED , YOU WILL WASTE YOUTIME & YOUR MONEY INSTEAD.. SELAIN ITU JAWAPAN AKU , IF YOU FIND ANOTHER JOB OTHER THAN YOUR SKILL , YOUR CETIFICATE WILL 'BURNED' BECAUSE YOUR SKILL IS ONLY FOR BAKING CAKE etc.. BUT YOU APPLIED JOB FOR EXAMPLE LAWYER ' da la kan kena sikit jwpn aku.. haha ! drpd si pindik lidah ? haha ! di ulang balik seja soalan itu.. wkwkwkwkwkw ! LUCU AKU ! then , tadi juga si kicik bagi aku kuih.. SEDAPPPPP ! mama aku pun cakap sedapp.. hehe.. kawan2 aku masuk UiTM bulan11 ne.. sedihh ehh :( eeii~ harap diorang bjaya disana :) hehe..hmm~ thats all for today.. sakit tangan aku menaip.. lgpun , nda lama lg ne FAZREEN aku call.. hehe ! bye :DD

KISAH DONGENG :)

Harini hari selasa (23.08.2011)
puasa org harini suda.. aku tolak 6 seja :) hehe..
Syukur Alhamdulillah , senang juga aku puasa tahun ni.. nda cm tahun lalu.. sangat malas.. pelapar lagi.. haha ! well , kan dulu masi childish :D dua hari lepas , aku teda update blog ne sbb aku demam , selesema lagi.. penat lagi.. jd , nda t'UPDATE laa . lgpun aku malas on9 di lappy.. aku on di hp aku sejaa.. CANGGEH bh :DD so , start with hari AHAD then ISNIN :)

AHAD(21 OGOS 2011)
Hmm , hari Ahad aku teda aktiviti.. teda g mana2.. aku bangun pagi , mandi , online , tidur , bangun , on9 , call dgn sayang sekitar jam4.30++ gtuu :) bbuka , mandi , calling lg dgn syg then bobo :) HAKHAK ! oppsss !! aku baru ingat ! aku bangun , natau aku mimpi apa terus aku rajin mau print segala kerja2 aku && adik aku.. HAHA ! ok! HABIS CERITA HARI AHAD . uhh ? yaa , memang aku PEMALAS ! JADI ? kesah ? bh , thanks yaa :D

ISNIN(22 OGOS 2011)
aku bangun sahur jam 3 . then habis sahur , terus calling dgn nunung sampaiii jam5.30.. hehe.. then jam5.30 aku seterika baju , mandi then bsiap trus off to sch . ngantukk bh hari isnin.. tp pa buli buat kan.. hehe.. kena sekolah.. aku sampai di kelas , ada suda si Farah mgemas kertas2nya.. muka dia 100% binggung.. HAHA ! sorry FARAH ! wkwk ! then aku simpan beg , tarik kerusi pastu suru nunung call lg.. haha ! banyak kredit kan :DD hmm~ tiap hari isnin besa la bh.. ada perhimpunan.. si KARSHILA tdk hadir..si kicik pula  lambat datang.. then dia ada 4 ksalahan, stokin , tudung dlm , tali kasut , satu lg natau apa.. HAHA ! then balik kelas , ada pula PERAWAN MINUM SUSU KACANG . haha ! malas mau mention nama merekaa.. haha ! aku sabar seja tgk susu kacang itu.. haha ! bkn juga aku buli minum.. kalau aku nda puasa pun biar d bagi nda juga aku minum sbb nanti aku muntah.. aku elergi dgn susu :) hehe~ so , tau suda ? jgn kasi hidu or minum aku mknan or minuman yg b'unsurkan susu ok? hehe.. hari isnin jugala si kicikk ditembak.. cian dia.. sakit.. teda mood.. hehe.. so , tukang kasi bagus tudung ku si FARA && WANI.. then , time mau balik . aku suru si FARA buat kerja muet.. BLANK otakku . hhaha ! nasib si para mau jugaa.. THANK farah pugut :) then aku balik , tukarr baju , mamai sambil call dgn nunung then bobo . hujan2 lgtuu.. BEST oo ! nyenyak tidur lenaku.. haha ! bangun jam5.30++ itu pun mama aku yg kejutkan.. kalau tidakk.. sampai malam pun aku nda bangun.. haha ! sampai waktu bbuka , then mandi , call dgn syg then dia teman bobo.. bah , HABIS CERITA HARI ISNIN.. penat tangan aku mnaip.. hehe.. ko nda paham sudaa.. p main jauh2.. palui.. suda tau musuh mau juga mbaca blog aku.. wkwkwk! supaya apa la tu kono? ko dpt ilham mengutuk? haha! sebelum ko kutuk aku, ko cermin dulu diri ko tu.. cukup taubat ka tidakk.. sempurna ka tidakk.. banyak dosa ka tidakk.. haha! sekali seja aku kasi keluar story kau.. malu kau itu.. SUMPAH kau akan MALU ! 

Friday, 19 August 2011

sukasuka saja :)

harini hari sabtu , kemarin hari jumaat :)
kemarin aku malas update blog aku.. ngantukk lgpun bz layan sayang aku :D 
ok , aku start hari jumaat dulu aa , 
aku datang school , di kelas kosong sbb aku selalu awal datang.. then datang si andina trus tanya RnD . time tu malas aku melayan aku cakap saja 'iya' dgn dia supaya dia x kecik hatii.. then bdatangan kawan2 aku :) si kar , zimah , kecik then wani.. pagi2 tu org suda bkumpul di dewan tbuka suda start cikgu bckp2 kami lambat datang sana ,  haha ! nasib nda kena marah :) thanks God~ sampai kelas , macam besa laa.. study . tiba2 si kecik kasi kluar kuek bangkitnya tuu untuk si FARAH yang nda hadir sbb ditinggal bapanya.. HAHA ! pity on her :( miss her jugaa.. si wani & kar TIDAK PUASA ! haha ! diorang makan itu kuih.. aroma kuih tuu. ADOII ! tuhan seja yang tau mcm aku rasa mau makan betul itu kuih.. sampai aku tfikir mau buka :( haha ! nasib si kecik balik2 larang.. HAHA ! tapi si kecik janji dia nanti bwkan aku hari isnin.. haha ! ada keja rumah MUET lagi.. hmm~ balik jam11.30.. si nunung cari pasal ! haha ! but , selesai daa~ HAHA :DD


SABTU :
AKU TEDA KERJA TU LA AKU POST BLOG NE.. haha ! aku mau buat cupcake nanti ptg ne.. hehe :) syok! nanti aku post gambar cupcake aku kalau suda siapp aa :)